Bon Nadal – Julefrokost 2012

Af Bo Sahl Christensen og Ida Tosti Kristensen
Picture

Hygge i køkkenet

Igen i år mødtes vi til julefrokost i penya’en. Maden blev traditionen tro leveret udefra. Efter den første omgang  mad skulle der både quizzes og spilles pakkeleg. I år stod undertegnede for quizzen, og måtte sande at barren måske var sat lidt for højt – hvordan kunne vi vide at det ikke er alle der ved hvad Puyol har tatoveret på sin arm? Hvis du ikke ved det, så står der: “power is in the mind”, “only the strongest endure” og “if you want, you can”.

Søren og Morten havde færrest ‘forkerte’ svar og blev udnævnt som vindere af quizzen. Inden ris a la manden skulle på bordet blev det tid til pakkeleg.

Picture

Hurtigt var der især én gave der var i høj kurs. Den endte i hænderne på Sofie, og det viste sig at være en Bear League bamse med Barçatøj, som hun døbte Thiago Messi. Blandt gaverne var der også andre, for enhver culé, uundværlige ting: kuglepene med indgraveret Penya Barcelonista de Copenhagen, krus, magneter, armbånd og meget mere.

Da ris a la manden skulle indtages måtte vi sande at der havde været en lille nisse på besøg som havde farvet ris a la manden blå (rigtige culés spiser jo ikke hvid mad:-) ), så sammen med kirsebærsovsen var det en sand blaugrana dessert.

Picture

Blaugrana ris a la mande

I løbet af hele aftenen blev der hygget og spillet bordfodbold alt i mens diverse gamle barça kampe blev vist på storskærm.

Aftenen sluttede på vores tidligere stamsted, Sportskælderen, der idag hedder Socialbar.

Vi glæder os til næste julefrokost og alle arrangementerne inden da.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *