Penya kongres 2014

Tekst: Ida Tosti Kristensen Foto: Erland Jacobsen, Vivi Sejrsen og Ida Tosti Kristensen

Penya Barcelonista de Copenhagen var repræsenteret med 3 medlemmer: vicepræsident Erland Jacobsen, sekretær Vivi Sejrsen og medlem Ida Kristensen. Det var 2 dage med møder og samvær fra morgen til aften.

Lørdag d. 16 august 2014

Picture

Lørdag aften stod den på uofficiel middag med de udenlandske penyaer. Her var bl.a. Sydafrika, Argentina, Norge og Holland repræsenteret. På mødet blev Federationen og Confederationen diskuteret.
Aftenen blev afsluttet med en hyggelig middag.


Søndag d. 17. august 2014
Penya kongresen blev åbnet med en tale fra Jodi Calsamigila, herefter fulgte taler af bl.a. FC Barcelonas vicepræsident Jordi Cardoner i Casus. Efter talerne kunne man vælge imellem at deltage i to debatgrupper: den første skulle bl.a. diskutere den geografiske organisering af penyaerne og den anden gruppe skulle bl.a. diskutere penyaernes muligheder for at få billetter til sportbegivenheder.

Herefter blev det tid til en kort frokost, og efterfølgende var det tid til det internationale møde, hvor der en fremtidig omorganisering af “Verdens zonen”. Herefter blev Key Notes, samt tillæg hertil, læst højt og så skulle der stemmes. Det blev et rungende ja!
Arbejdsdagen blev afsluttet med en forpremiere på Messi filmen. Det er en rigtig god film, der fortæller Messis historie på en anderledes og ny måde af bl.a. af hans gamle skolelærere og Johan Cruyff.

Picture

Erland, vicepræsident Jordi Cardoner og Vivi


Picture

FC Barcelonas præsident Josep Maria Bartomeu og Erland

Mandag d. 18. august 2014
Mandag var afslutningen på kongressen hvor bl.a. FC Barcelonas præsident Josep Maria Bartomeu holdt tale. Herefter fulgte der bl.a. en tale fra bestyrelsesmedlem og kasserer Susana Monje om kvinder i FC Barcelona og deres rolle i fremtiden. Det officielle program blev også afsluttet af FC Barcelonas præsident, hvorefter den årlige “overraskelse” fulgte, og billeder siger jo mere end 1000 ord:
Efter det officielle program var det tid til galla frokost, hvor det også blev tid til meet-and-greet.

Picture

Erland og L’Avi del Barça


Picture

Vivi og L’Avi del Barça


Picture

Jordi Roura og Ida


Picture

Vivi med dette års gave til penyaen – et signeret Puyol billede

Efter frokosten gik det mod Gamper Fest-pladsen hvor den officielle gave (se billedet ovenfor) skulle modtages inden kampstart.

Alt i alt var det 2 intense dag hvor den fælles passion for Barça var i front, og hvor man forsøgte at skabe et fælles fundament i Verdens-federationen på trods af forskelligheder. Som Sydafrikas repræsentant sagde: “Hvis FC Barcelona er en religion, er Messi dens profet”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *